BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Salutare! Joi Iul 21, 2011 3:54 pm | |
| » Nume :Darius » Nick :BiChOn » Anime Preferat :Am multe dar preferatul meu din toate e One Piece » Manga preferat :--- » De unde stiti de forum :L-am gasit pentru ca sunt mare fan la anime-uri si cautand forum lam gasit |
|
Raid3r2010 Membru avansat

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Sarpe Berry: 4070 Mesaje: 56 Respect: 1 Varsta: 22 Localizare: Cluj-Napoca Anime Preferat: Yu Yu Hakusho Manga Preferat: Yu Yu Hakusho Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Salutare! Vin Iul 22, 2011 3:27 pm | |
| Bun venit si postare placuta pe forum ! |
|
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Salutare! Lun Iul 25, 2011 7:18 am | |
| Bun venit pe Anime-World distractie placuta  |
|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Salutare! Lun Iul 25, 2011 7:13 pm | |
| Multumesc si se pare ca am facut o alegere buna intrand pe acest forum. Pacat ca Hokage care sunt nu prea sunt on,daca ar fi si ar ramane mult ar avea succes pentru ca forumul e foarte reusit si bun |
|
 Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Salutare! Dum Aug 07, 2011 12:12 pm | |
| Salutare şi bine ai venit pe Anime-World. |
|
denisdeni22 Membru

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Sobolan Berry: 3562 Mesaje: 48 Respect: 0 Varsta: 15 Anime Preferat: naruto Manga Preferat: one pice Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Salutare! Sam Sept 10, 2011 1:03 pm | |
| salutare si bine ai venit |
|
 ๖ۣۜ♠ѕнιкaмaяυ๖ۣۜ♠ Membru

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Capra Berry: 4745 Mesaje: 46 Respect: 0 Varsta: 44 Anime Preferat: Naruto Shippuden Manga Preferat: Vampire Knight Element: 
 | Subiect: Re: Salutare! Mier Feb 08, 2012 9:37 am | |
| | BiChOn a scris: | Multumesc si se pare ca am facut o alegere buna intrand pe acest forum. Pacat ca Hokage care sunt nu prea sunt on,daca ar fi si ar ramane mult ar avea succes pentru ca forumul e foarte reusit si bun |
Intradevar , ai multa dreptate...Mi'ar fi placut sa continue cu acest forum si sa nu il lase de izbeliste... |
|