|
| Autor | Mesaj |
|---|
 Shiba xD Membru nou

Sex: feminin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Tigru Berry: 3280 Mesaje: 8 Respect: 0 Varsta: 13 Localizare: Tara mea , casa mea Anime Preferat: Naruto Shipuuden Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Desene ^^ Sam Iul 09, 2011 12:04 pm | |
| |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Sam Iul 09, 2011 8:59 pm | |
| :)) esti o artista(serios eu nas putea sa fac nici macar tepi lui Naruto :)) ) |
|
 | |
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Vin Iul 22, 2011 11:01 am | |
| ai talent :) felicitari sunt frumoase desenele |
|
 | |
 Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Dum Aug 07, 2011 12:17 pm | |
| Ce desene amuyante, numai bune pentru copii mici :)) Ţine-o tot aşa. |
|
 | |
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Lun Aug 08, 2011 11:14 am | |
| | BiChOn a scris: | | ai talent :) felicitari sunt frumoase desenele | Continui sa mai spun asta! dar trebuie sa mai exersezi la picioarele personajelor |
|
 | |
denisdeni22 Membru

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Sobolan Berry: 3562 Mesaje: 48 Respect: 0 Varsta: 15 Anime Preferat: naruto Manga Preferat: one pice Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Lun Aug 29, 2011 12:26 pm | |
| | frumoase desenelae madara are dreptate | |
|
 | |
 Robert Chunin

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 7572 Mesaje: 184 Respect: 0 Varsta: 14 Anime Preferat: Naruto,Fairy Tail, Bleach etc. Manga Preferat: Death Note Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Joi Sept 01, 2011 11:16 am | |
| Sunt chiar frumoase. Eu nici atât nu ştiu să fac :( |
|
 | |
 Luke.Ainsworth Administrator

Sex: masculin Zodiac: Fecioara Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 7029 Mesaje: 174 Respect: 0 Varsta: 18 Localizare: In the depths of darkness Anime Preferat: One Piece/Yumekui Merry Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | |
 | |
 ๖ۣۜ♠ѕнιкaмaяυ๖ۣۜ♠ Membru

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Capra Berry: 4745 Mesaje: 46 Respect: 0 Varsta: 44 Anime Preferat: Naruto Shippuden Manga Preferat: Vampire Knight Element: 
 | Subiect: Re: Desene ^^ Joi Feb 09, 2012 12:59 pm | |
| | Luke.Ainsworth a scris: | Sunt chiar reusite pentru inceput dar.... Incearca sa nu mai folosesti carioci cand desenezi sau cand colorezi nu-s bune. Poti folosi o carioca neagra sau un marcar negru subtire pentru contur. Astea sunt singurele sfaturi pentru inceput, iti mai pot recomanda sa scrii pe youtube " mark crilley " si sa intri pe profilul lui. Daca stii engleza o sa inveti sa desenezi mai bine in 1 saptamana. |
Ai dreptate , dar la faza cu marcarul...depinde si de stilul artistului.Eu de exemplu fac desene doar in creion si sunt de parere ca un contur cu marcarul ar strica...
Oh , vad ca ma abat de la subiect.Sunt "destul" de bune Shiba!!Speram sa te corectezi si sa ajungi tot mai sus cu acest hoby al tau!! |
|
 | |
|