Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Personaj preferat Mar Apr 05, 2011 4:25 am | |
| Care este personajul vostru preferat ?
El meu este Grey şi Happy. |
|
 Luke.Ainsworth Administrator

Sex: masculin Zodiac: Fecioara Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 7029 Mesaje: 174 Respect: 0 Varsta: 18 Localizare: In the depths of darkness Anime Preferat: One Piece/Yumekui Merry Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | |
 Robert Chunin

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 7572 Mesaje: 184 Respect: 0 Varsta: 14 Anime Preferat: Naruto,Fairy Tail, Bleach etc. Manga Preferat: Death Note Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Personaj preferat Dum Apr 24, 2011 5:14 pm | |
| |
|
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Personaj preferat Vin Mai 20, 2011 6:58 pm | |
| |
|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Personaj preferat Joi Iul 21, 2011 4:18 pm | |
| |
|
Raid3r2010 Membru avansat

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Sarpe Berry: 4070 Mesaje: 56 Respect: 1 Varsta: 22 Localizare: Cluj-Napoca Anime Preferat: Yu Yu Hakusho Manga Preferat: Yu Yu Hakusho Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Personaj preferat Joi Iul 21, 2011 9:31 pm | |
| Natsu Dragneel,Luxus Dreher - MANLY BADASS GUY HE IS si Erza Scarlet.
Totusi Natsu imi place cel mai mult. |
|
 Erza Administrator

Sex: feminin Zodiac: Varsator Zodiac chinezesc: Pisica Berry: 3781 Mesaje: 41 Respect: 0 Varsta: 13 Anime Preferat: Naruto Shippuden Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Personaj preferat Dum Sept 11, 2011 3:38 pm | |
| Cel mai mult imi place Erza |
|