|
|
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Sam Sept 03, 2011 2:15 pm | |
| Hinata zic eu Naruto vs Kakashi |
|  | |  BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Joi Sept 08, 2011 11:05 am | |
| |
|  | |  daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Joi Sept 08, 2011 1:18 pm | |
| Hidan presupun Itachi vs Madara |
|  | | Raid3r2010 Membru avansat

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Sarpe Berry: 4070 Mesaje: 56 Respect: 1 Varsta: 22 Localizare: Cluj-Napoca Anime Preferat: Yu Yu Hakusho Manga Preferat: Yu Yu Hakusho Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Oct 23, 2011 11:09 am | |
| | BiChOn a scris: | kakasi
Lumea reala/Anime World |
Lumea reala are sanse contra Naruto,One Piece sau chiar Bleach daca luam in considerare tehnologia pe care o avem,armele nucleare bineinteles si asa mai departe.
Insa universe ca YYH,DBZ,Saint Seiya,Bastard!,Getbackers!!,JJBA ne-ar anihila complet.
Pana si o groaza de personaje din comicsurile americane ne-ar putea distruge ... :) |
|  | | Raid3r2010 Membru avansat

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Sarpe Berry: 4070 Mesaje: 56 Respect: 1 Varsta: 22 Localizare: Cluj-Napoca Anime Preferat: Yu Yu Hakusho Manga Preferat: Yu Yu Hakusho Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Oct 23, 2011 11:10 am | |
| | Raid3r2010 a scris: | | BiChOn a scris: | kakasi
Lumea reala/Anime World |
Lumea reala are sanse contra Naruto,One Piece sau chiar Bleach daca luam in considerare tehnologia pe care o avem,armele nucleare bineinteles si asa mai departe.
Insa universe ca YYH,DBZ,Saint Seiya,Bastard!,Getbackers!!,JJBA ne-ar anihila complet.
Pana si o groaza de personaje din comicsurile americane ne-ar putea distruge ... :) |
Itachi vs Madara !
As tinde spre Madara.
Gaara vs Yondaime Raikage |
|  | |  daniel_clv97 Espada

| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Lun Ian 02, 2012 10:01 pm | |
| |
|  | |  ๖ۣۜ♠ѕнιкaмaяυ๖ۣۜ♠ Membru

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Capra Berry: 4745 Mesaje: 46 Respect: 0 Varsta: 44 Anime Preferat: Naruto Shippuden Manga Preferat: Vampire Knight Element: 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Mier Feb 08, 2012 9:49 am | |
| Sasuke.. Orochimaru vs Konohamaru |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| Pagina 13 din 13 | Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|