|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
 Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 11:24 am | |
| Jocul este simpu fiecare spune pe cine alege ca ar castiga si dupaia pune si el 2 persoane.
Incep eu :
Sakura vs Ino |
|
 | |
 Syn.Hider Designeri

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 6638 Mesaje: 133 Respect: 1 Varsta: 18 Localizare: paris Anime Preferat: naruto,death note full metal alchimist (cine mai schimba suge o ceapa) Manga Preferat: naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 11:26 am | |
| in versiuna simpla egalitate , in shipudden sakura
naruto vs sasuke |
|
 | |
 Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 11:28 am | |
| Sasuke zic eu
Pein vs Kisame |
|
 | |
 Syn.Hider Designeri

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 6638 Mesaje: 133 Respect: 1 Varsta: 18 Localizare: paris Anime Preferat: naruto,death note full metal alchimist (cine mai schimba suge o ceapa) Manga Preferat: naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 11:30 am | |
| hmm nu prea stim multe despre pestele ala :)) dar eu zic ca pain
mandara vs itachi |
|
 | |
 Madara Administrator

| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 12:59 pm | |
| |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 3:17 pm | |
| eu zic ca Neji, poate sa vada dincolo de taijutzu Orocimaru vs Itachi |
|
 | |
 Syn.Hider Designeri

| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 3:21 pm | |
| itachi
namikaze vs mandara |
|
 | |
 Madara Administrator

| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Apr 03, 2011 4:09 pm | |
| |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Lun Apr 04, 2011 2:31 pm | |
| Hidan Namikaze vs Sasuke  |
|
 | |
 Madara Administrator

| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Lun Apr 04, 2011 3:41 pm | |
| |
|
 | |
|