|
|
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
 Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Mergem in excursie Mier Aug 10, 2011 6:43 pm | |
|  Mai bine ne arunca cu Bazooka :)) |
|  | |  daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Mergem in excursie Mier Aug 10, 2011 6:49 pm | |
|  E haide putin antrenament nu strica :)) |
|  | |  Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Mergem in excursie Mier Aug 10, 2011 9:03 pm | |
|  Bine bine. |

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Mergem in excursie Joi Aug 11, 2011 8:12 am | |
|  Ce fel de dulciuri sunt in Soul Society? Adica ar trebui ca acolo sa fie toate geniile pamantului din toate timpurile in acelasi loc nu?
Ultima editare efectuata de catre daniel_clv97 in Mier Aug 24, 2011 8:43 pm, editata de 1 ori |
|  | |  BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Mergem in excursie Joi Aug 11, 2011 8:41 am | |
|  tot la dulcuri tie gandul?:)) dece nu te duci casa afli? |

| Subiect: Re: Mergem in excursie Mier Aug 24, 2011 8:45 pm | |
|  Deci asta e Soul Society, lumea spiritelor? Mi-o imaginam mai moderna totusi am auzit despre un loc numit departamentul de cercetare poate gasesc ceva informatii utile despre Shinigami si alte chestii |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| Pagina 9 din 9 | Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|