|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Lun Iul 25, 2011 7:20 pm | |
| Am mai vazut un episod :) naruto poate sa renunte la 9 cozi si sa o lase libere , astfel poate sa perfectioneze miscarea spusa de Jiraya. Dar eu tot cred ca sasuke castiga... |
|
 | |
 NIck Membru nou

Sex: masculin Zodiac: Sagetator Zodiac chinezesc: Sobolan Berry: 3010 Mesaje: 7 Respect: 0 Varsta: 15 Anime Preferat: Naruto,Bleach,Inuyasha... Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Mier Aug 03, 2011 10:46 am | |
| Eu zic ca v-a fi egalitate ca Naruto o zis ca o sa se lupte cu sasuke si o sa moara amndoi in plus Naruto nu se da batut niciodata si s-ar putea sa-si duca planul la bun sfarsit. |
|
 | |
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Joi Aug 11, 2011 10:27 am | |
| nici sasuke nu se da batut, si daca spune naruto inseamna ca este adevarat?:)) oricum daca ma gandesc mai bine nu cred ca o sa mai aiba o alta lupta ei 2 |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Joi Aug 11, 2011 10:37 am | |
| normal ca daca zice Naruto va fi adevarat :)) |
|
 | |
 BiChOn Chunin

| Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Joi Aug 11, 2011 11:00 am | |
| si daca nu e?:)) oricum parerea mea este ca a 2 lupta nu va mai fi , pentru ca daca ar fi si ar muri amandoi cum ziceti voi sar sfarsi serialul fara personaj principal. |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Joi Aug 11, 2011 12:40 pm | |
| Naruto a zis ca daca vor lupta vor muri amandoi cine zice ca trebuie sa se lupte? |
|
 | |
 BiChOn Chunin

| Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Joi Aug 11, 2011 6:24 pm | |
| exact , si cum am zis , daca se lupta si moare si naruto si sasuke se gata :| ca fara personaj principal nu are nici un rost anime-ul! |
|
 | |
 ๖ۣۜ♠ѕнιкaмaяυ๖ۣۜ♠ Membru

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Capra Berry: 4745 Mesaje: 46 Respect: 0 Varsta: 44 Anime Preferat: Naruto Shippuden Manga Preferat: Vampire Knight Element: 
 | Subiect: Re: naruto kyubi vs sasuke Mier Feb 08, 2012 9:59 am | |
| Pai sincer sa fiu cred ca Naruto ar castiga impotriva lui Sasuke , dar fara kyuubi presupun ca ar fi egalitate.Naruto s'a antrenat in tot acest timp , cum a facut si Saksuke si cred cu tarie ca ar fi egalitate! |
|
 | |
|