Madara Administrator

Sex: masculin Zodiac: Balanta Zodiac chinezesc: Caine Berry: 17899 Mesaje: 952 Respect: 2 Varsta: 17 Anime Preferat: Naruto Manga Preferat: The Breaker Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Discutii Lun Mar 28, 2011 8:27 pm | |
| Aici puteti discuta despre Casa Terorii, |
|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Discutii Joi Aug 11, 2011 8:36 am | |
| la ce te referi prin casa terori? povesti de groaza? |
|
denisdeni22 Membru

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Sobolan Berry: 3562 Mesaje: 48 Respect: 0 Varsta: 15 Anime Preferat: naruto Manga Preferat: one pice Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Discutii Lun Aug 29, 2011 12:28 pm | |
| este una langa gara orasului meu ai intrat 100 de oameni doart 90 au iesit..asa se zice |
|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Discutii Lun Aug 29, 2011 5:48 pm | |
| nu stiu ce sa zic... :)
la mine in oras este un bloc abandonat care se zice ca a luat foc , voi reveni cu povestea unui prieten care a intrat in bloc :) ( scheleti , caramizi , pistoale , cutite , si o mica surpriza ) |
|
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Discutii Joi Sept 08, 2011 5:47 am | |
|  Si in orasul meu este o vila care se presupune a fi bantuita :D e o fi doar un hollow amarat p-acolo |
|