|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Plimbare cu rolele Joi Aug 11, 2011 8:35 am | |
|  eu unul sunt gata! ma pot lungi xD |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Plimbare cu rolele Joi Aug 11, 2011 6:44 pm | |
|  BANKAI!!! Tenza Zanghetzu. Si eu sunt gata voi folosi shunpo sunt curios daca voi candea cand voi ateriza la viteza aia :)), defapt eu sunt mai rapid ca shunpo in forma de bankai ce nume ar trebui sa-i pun?:)) |
|
 | |
 BiChOn Chunin

Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Mistret Berry: 5988 Mesaje: 157 Respect: 0 Varsta: 16 Anime Preferat: One Piece,Naruto Shippuden ,Bleach ,Full metal alchemist,Yu Yu Hakusho etc... Manga Preferat: Naruto Shippuden Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Plimbare cu rolele Joi Aug 11, 2011 7:49 pm | |
|  ma tin de tine , si ma lungesc pana la finis dupa care te trag si ajung :) ce plac super am |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

Sex: masculin Zodiac: Berbec Zodiac chinezesc: Bivol Berry: 17105 Mesaje: 780 Respect: 1 Varsta: 15 Localizare: Plopeni/PH Anime Preferat: Naruto, Bleach, Ao no exorcist, Fairy Tail etc. Manga Preferat: Naruto Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Plimbare cu rolele Vin Aug 12, 2011 1:18 pm | |
|  nu cred ca te poti lungi la fel de repede cum fug eu >:) practic dispar de aici si apar la finish o sa credeti ca ma teleportez |
|
 | |
 BiChOn Chunin

| Subiect: Re: Plimbare cu rolele Joi Aug 18, 2011 9:39 am | |
|  ce ????? ma tin de tine inainte sa incepem cursa :) cand stam pregatiti. |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

| Subiect: Re: Plimbare cu rolele Lun Aug 22, 2011 2:50 pm | |
|  Inertia tear tine pe loc la viteza aia chiar si eu stiu atata fizica |
|
 | |
 BiChOn Chunin

| Subiect: Re: Plimbare cu rolele Mar Aug 23, 2011 9:43 am | |
| apoi atunci inainte sa incepem pun mana langa finish si cand incepem ma trag X( macar locul 2! |
|
 | |
 daniel_clv97 Espada

| Subiect: Re: Plimbare cu rolele Mier Aug 24, 2011 8:42 pm | |
|  E bun si locul 2 dar cel mai bun e locul 1 care e al meu >:) |
|
 | |
denisdeni22 Membru

Sex: masculin Zodiac: Leu Zodiac chinezesc: Sobolan Berry: 3562 Mesaje: 48 Respect: 0 Varsta: 15 Anime Preferat: naruto Manga Preferat: one pice Element:  Bara Warn : 
 | Subiect: Re: Plimbare cu rolele Sam Sept 10, 2011 1:06 pm | |
| Ma duc sa ma dau mare in fata fetelor in park Te rugam sa iti inregistrezi un personaj pentu RPG-zone |
|
 | |
|