Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 6638 Mesaje: 133 Respect: 1 Varsta: 18 Localizare: paris Anime Preferat: naruto,death note full metal alchimist (cine mai schimba suge o ceapa) Manga Preferat: naruto Element: Bara Warn :
Subiect: [video]Hocus pocus a disparut Dum Mar 27, 2011 10:00 pm
photoshop CS5 stie sa faca o magie noua , nu este cine stie ce dar pentru cai care invata ajuta
Sex: masculin Zodiac: Scorpion Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 6638 Mesaje: 133 Respect: 1 Varsta: 18 Localizare: paris Anime Preferat: naruto,death note full metal alchimist (cine mai schimba suge o ceapa) Manga Preferat: naruto Element: Bara Warn :
Subiect: Re: [video]Hocus pocus a disparut Lun Mar 28, 2011 12:45 pm
dar atentie , nu merge peste tot depinde si de imagine , dar in mare parte merge
Sex: masculin Zodiac: Fecioara Zodiac chinezesc: Cocos Berry: 7029 Mesaje: 174 Respect: 0 Varsta: 18 Localizare: In the depths of darkness Anime Preferat: One Piece/Yumekui Merry Manga Preferat: Naruto Element: Bara Warn :
Subiect: Re: [video]Hocus pocus a disparut Mar Mar 29, 2011 11:19 am
Destul de interesant tutorialul o sa-l incerc si eu cand am timp.
SanZo is back from Hell as Luke Ainsworth, a new person, with fresh idea's If you dare to make me angry i will kill you btw, this is my syster